02 January, 2011

Aasta uus



Mis iganes selles greisipööra maailmas juhtub, keegi ikka vastutab. Sellepärast ma ei karda ei eurot ega ka uue aasta lumetuisku. Mis ma selle vastutusega peale hakkan, selle peale pole veel möelnud. Ilmselt vahetan eurodeks. Samas mu rahakoti õmblused on esimesest poeskäigust juba pingul ja ikka täiega. Lugesin välja, et 9 eurot sentides. Kujutad ette, et oleks 140,82 krooni sentides. Siis peaks ikke päris seljakotiga poes käima.

Uus aasta tuli. Ikka lolluse ja iroonia tähe all. Samas ka koduselt ja väga võõralt. Kõik vajalik oli peaaegu olemas. Head inimesed, palju materjali, mida materdada ja valla õhku lastud ilutulestik. Kõhu arvelt ka kokku ei hoidnud.

Nüüd ongi uus aasta. Selles suhtes parem kui eelmine, et algab puhkusega. Saab veel eelmise aasta riismed kokku korjata ja tallele panna. Mõned ka ajalooprügikasti visata. Olen alati tahtnud seda väljendit kasutada.

See aasta hakkan rohkem planeerima ja samas ka spontaansemalt käituma. Üks tegevus jääb tööle ja teine koju. Siis lubasin endale, et käin kinos ja vaatan 3D filmi. Külastan mõnda Eesti väikesaart, va Kihnu. Muudan totaalselt soengut. Tulemus meenutab lapsepõlve. Ja äkki siis saab sellest vestlusteemast ka ükskord lahti. Muidugi võiks ka põllumajanduse tagumikku keerata, siis äkki keegi ei räägiks sellest enam. AH?

Sportimist ei jäta. Teater ja lugemine jäävad ka meelitegevuste sisse. Mõtlesin, et võiksin õppida ka midagi uut ja põnevat. Jätan selle kevadesse. Äkki siis on mõtted selginenud ja huvide koorekiht pinnale hulpinud.

Hea sai natukeseks otsa, aga varsti tuleb jälle

No comments:

Post a Comment