15 October, 2014

Komplimendid


Hea tuju loojad:

Hommikul töttan poodi, sest aju vajab midagi magusat. Kell on napilt kümme. Poe ees on püsikliendid suhteliselt vaaruvas olekus. Kell on napilt kümme. Üks vanameestest töstab pilgu ja hõiskab: "Tere hommikust, kaunitar!" Ma pole nii südamest tükk aega naernud. Pisarad tulid ka silma.

Küsin kolleegilt, et kas ta võtab osa ühest üritusest. Vastus oli väga konkreetne: "Ainult siis, kui Sina lähed. Ja just nii ongi."

Olen ujula saunas. Üks naisterahvas vaatab mind üle. Võiks lausa öelda, et revideerib. "Sul on sportlase keha. Mis sporti Sa oma elus teinud oled? Ujunud ... kindlasti ujunud ... laiad ölad ja pikad jalad."

Hiljem kuulsin loo tema sportlaskarjäärist, mis algas Vene ajal. Tema 47kilogrammine neiu võitis vuntsides ja musklis idasaksa neiusid. Kõik see toimus aga Nõukogude Liidu piires, sest Saksamaale teda ei lastud, sest vanaisa oli valesse surnuaeda maetud. Riideid ka eriti polnud saada. Ühel päeval sai terve koondis identsed Adidase kostüümid ja siis tundsid nad ennast ikka väga suure ja tähtsanad. Kahjuks kloorine vesi sööb trikoosid, seega oli varsti jälle häda majas.

Käisin Pulmas. Tore oli. Ignosin kõike ebameeldivat ja analüüsisin oma omaduste üle. Vaatasin üliröömsaid tantsukepsutajaid ja ei suutnud nendega nii paljugi samastuda, et oleks kasvõi ühe tantsuslise liigutuse teinud õhtu/öö jooksul. Tantsu peetakse spordiks. Aga mitte minu ala, ilmselgelt.

:)

No comments:

Post a Comment