04 July, 2010

Moosimeister



Nüüd kaotasin ka süütuse maasikamoosi keetmise alal. Ega pole siiani kindel, et džemm välja tuli. Panin 2 väikest purgikest gemüüset täis ja nüüd jään talve ootama, et vaadata, kas ikka säilib. Moosi eesmärk peaks ju olema säilimine.

Algul oli kavas kolm purki külmikusse seisma panna, aga üks kaas vedas mind alt. Seega ikka kogenematu sai kogemuse ja järgmiseks korraks valmistun paremini ette, sest nüüd tuleb nädalaga 500 grammi maasikakeedist sisse ajada. Tähendab saiad, pankoogid ja muud taolised saavad aukohale külmikus. Huvitav, kas saib sobib punase mõksiga? Ja ma ei pea silmas ketsapit.

Moosi lõhn oli küll tore. Terve tilluke korter oli magusat aroomi täis. Hommikuks kahjuks polnud sellest midagi alles.

No comments:

Post a Comment