29 June, 2014

Tempo


Tore, kui on palju tegevusi. Pole hetkekski igavust tundnud. Aga alati on aga. Tempo tapab. Distants ei tapa.

Käisin üle kolme aasta Saaremaal. Puud on nii pikaks sirgunud, et ei tunne vanu ja armsaid kohtasid ära. Tugitool ahju kõrval on teine. Diivan on teine. Akna kõrval ei ole habemeajamiseks mõeldud harjakest. Õnneks vana peegel oli alles. Samalaadne oli ka reaktsioon: "No, nüüd ma kukun küll istuli." Ainult kolm aastat tagasi üks teine kukkuski. ... Oli sama, aga nii vööras.
Aeg saare peal oli tore. Nagu vanasti ... lõbusad jaanipäevad mere taga.

Jooksin teistkordselt "kõvamehejooksu". Ilm oli lahe ja ujuda jahe. Või oli see nüüd vastupidi. Mulle meeldivad üritused, kus täiskasvanud inimesed saavad ametlikult mudas roomata ja üle seinade turnida. Ükskord Inglismaal ronisime üle aia ja naabrivalve kutsus meiel nö mehed peale :) Sellel jooksul seda muret pole. Ei pea kartma, et mudatriibud näos mu rohkem naeruväärseks teevad.

Nali naljaks. Aga sain ka ühe võidu võistlustel. Mitte üksi, vaid koos majasõbraga. Me moodustame hea paari, temal on külmad närvid ja minul strateegia. Mõlemad võivad ka alt vedada :) Vedasidki, aga millegagi me selle võidu välja teenisime.

Timur Vermes "Ta on tagasi":

"Ühele noorele ettevõtmisele pole midagi ohtlikumat kui kiire edu."

"Kõige rohkem ärritab mind nende hommikuinimeste juures see kohutav heatujulisus, otsekui oleksid nad juba kolm tundi ärkvel ja jõudnud Prantsusmaa vallutada."

"Need on kriisihetked, mis toovad esile tõelise juhi."

"On hämmastav, milliseid teid leiab saatus, et jõuda oma sihile."

Vist on suvi ... aja planeerimine (krohvimine, pahteldamine, jooksmine, disc golf, kodused toimetused, hea seltskond, lugemine, kohustused maal ... ootamatused).

No comments:

Post a Comment